Основна школа „Вук Караџић“ из Лебана прославила 38. рођендан

Пригодним културно забавним програмом, који су припремили ученици и наставници ове образовне установе обележен је 38. рођендан школе Вук Караџић у Лебану. Овој свечаности су поред многобројних званица присуствовали председник општине Лебане Иван Богдановић, заменик председник општине Бобан Пејић, предсеник Скупштине општине Лебане Срђан Јовић , директори јавних установа и предузећа.

Бројни учесници овом приликом показали су своје таленте које развијају уз подршку наставника кроз различите наставне и ваннаставне активности. Приредба је започела наступом хора, а наставила се уз неколико занимљивих скечева који говоре о темама врло блиским ученицима, као и музичким тачкама.

„Наша школа свакодневно одговара на изазове које образовање намеће и ту смо да са њима заједно корачамо. Наши су ученици освојили запажена места и награде од општинских до републичких такмичења те смо на њих веома поносни и уједно смо им захвални јер својим трудом и залагањем доприносе угледу наше школе“ – поносно говори за Инфо центар југа директор ове школе, Драган Јовић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *