Добродошли прваци

Овог јутра школско звоно први пут зазвонило је за око 180 дјака првака у три школе на територији општине Лебане. Подсетићемо, ОШ „Вук Караџић“ ове године уписује 64 ђака првака.

Пре првог уласка у учионице ученици нижих разреда ОШ „Вук Караџић“ у Лебану приредили су приредбу добродошлице за своје другаре који први пут сеадју у школске клупе. Смењивали су се рецитали, песмице и кратке драмске игре. По завршетк уприредбе прваци су са својим учитељем и учитељицом отишли су своје учионице на први шкослки час.

Почетак нове школске 2018/2019.године започео је весело у ОШ”Вук Караџић”. Петаци су дочекани песмом а затим и прваци којих је ове године 64. Њихови старији другари припремили су занимљив програм који је измамио осмехе на лицима малишана и узбиђених родитеља.Учитељица Снежана Младеновић и учитељ Небојша Трајковић срдачно су дочекали своју нову генерацију коју ће учити и васпитавати.Као знак добродошлице првацима су подељени бедзеви који це их подсећати на полазак у школу.Сви запослени пожелели су малишанима много здравља,среће и успеха у новој школској години.

Извор: http://www.infocentarjug.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *